centrotrans

O nama

Centrotrans je transportna, špediterska firma specijalizovana za organizaciju specijalnih i vangabaritnih prevoza. Direktor firme Centrotrans, dipl.ing. Nenad Macura, kao uvažen privrednik, cenjen stručnjak i kao čovek koji se više od 30 godina bavi ovim poslom, između ostalog je i predsednik Komisije za specijalne transporte Nacionalne asocijacije špeditera Srbije i član predsedništva Udruženja Tarifera Srbije.

Centrotrans sa sedištem u Beogradu, Srbiji, centru Jugoistočne Evrope i jednom od najznačajnijih tranzitnih koridora koji povezuju Evropu i Aziju, daje mogućnost kvalitetne transportne usluge.

Višedecenijsko iskustvo u oblasti specijalnih i vanagabaritnih transporta, kao i mnoštvo izvršenih specijalnih prevoza, predstavljaju najbolju garanciju kvalitetu našeg rada.

Centrotrans nudi optimalna transportna rešenja sa stanovišta izbora adekvatnih transportnih sredstava, kao i trasa (ruta) kretanja specijalnih i vangabaritnih prevoza.

Takođe važan segment poslovanja Centrotrans-a predstavlja obezbeđenje propisanih dozvola za specijalne i vangabaritne transporte, izradu Elaborata, kao i organizaciju neophodnih pratnji specijalnih transporta.

Centrotrans je u mogućnosti da svojim partnerima ponudi adekvatna pretovarna sredstva kao i specijalizovanu mašinsku grupu za manipulaciju teških i vangabaritnih tereta.

Pored organizacije specijalnih i vangabaritnih transporta Centrotrans pruža i sve prateće špediterske usluge u ovom vidu transporta.